dimarts, 19 de gener de 2021
ACTIVITATS EDUCATIVES FORA DE LHORARI LECTIU
26/4/2020 - 4772 Visites


Els col·legis Salesià de Sant Josep (Salesians Rocafort) i Maria Auxiliadora (Salesianes Sepúlveda) us presentem l’oferta conjunta d’activitats educatives fora de l’horari lectiu previstes per al curs 2020- 21, adreçades als alumnes d’ambdós centres i a les seves famílies tenint present les circumstàncies derivades de la COVID-19 i les modificacions que faci falta introduir segons l’evolució de la pandèmia. Totes les activitats s’adaptaran a la normativa sanitària i educativa de cada moment del proper curs.

Les escoles, les seves AMPA, el Santuari de Maria Auxiliadora, el Centre Juvenil Salesians Rocafort (conformat per l’Esplai i Centre Juvenil La Nivaira i G.A.T.S. -Grup Amateur de Teatre Salesià) i les entitats GTR (Grup de Teatre Salesians de Rocafort), la Cooperativa Naïfar i la Coral Xaragall hem dissenyat una oferta educativa per al temps de lleure que contribueix a la seva educació integral i a la creació d’una xarxa de relació entre les persones vinculades a les dues obres salesianes.

Cap de les activitats proposades persegueix l’èxit individual; pretenen desvetllar actituds de treball en equip, enfortir la relació entre els participants i contribuir a la maduració personal dels alumnes.

Les activitats estan ordenades per tipologia i per les edats a qui s’ofereixen. Les activitats que es realitzen al Col·legi Salesià Sant Josep les identificareu amb les sigles “ROC” en el codi de l’activitat, mentre que les que es realitzen al Col·legi Maria Auxiliadora per les sigles “CMA”.

DESCARREGA EL DOSSIER PER SABER-NE MÉS

Adjunts

Dosatic S.L. © 2021
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat